Heeft u sieraden uit een erfenis, en blijven deze thuis liggen en bent u niet van plan om deze te dragen? Bel dan Diamant Centrum voor een vrijblijvende afspraak of stuur een bericht!

De experts van Diamant Centrum evalueren uw erfstukken en geven u meer informatie hierover. Denk hierbij aan de waarde van de stenen, van het goud en van het object zelf. Met jarenlange ervaring in de juwelen weten onze experts u meer te vertellen over uw erfstukken.

Nadat u te horen hebt gekregen wat de waarde is, kunt u het volgende doen:

  • Uw erfstukken verkopen aan Diamant Centrum
  • Uw erfstukken verpanden aan Diamant Centrum
  • Diamant Centrum verzoeken te bemiddelen bij de verkoop
  • Nadenken over u vervolgstappen

Bent u van plan om te verkopen? Dan kan dat zeker. Wij bieden u eerlijk advies en een goede prijs voor uw juwelen. Verpanden is ook een optie. Onze experts zullen aangeven voor welk bedrag de items verpand kunnen worden. U gaat dezelfde dag met contant geld of met geld op de bankrekening weg.

Afhankelijk van het type erfstuk, de waarde etc., kunnen wij bemiddelen bij de verkoop van het item. Dit kan niet altijd, maar is zeker mogelijk als wij een klant in onze kringen hebben voor wie het relevant zou kunnen zijn. Wij adviseren u hier graag over.

Het kan uiteraard zijn dat u nog twijfelt of u de erfstukken wil verkopen. Geen probleem! Na de gratis taxatie kunt u er gerust over nadenken en helpen wij u graag als u additionele informatie nodig hebt. Wij staan tot uw dienst!

Ook kunt u een kijkje nemen op één van onze andere pagina’s. Zie ook sieraden verkopen!