Wist u dat u vanaf heden bij Diamant Centrum uw sieraden en goud kunt belenen?

Bij Diamant Centrum, dé experts op het gebied van diamanten en juwelen, kunt u vanaf heden ook u sieraden en goud verpanden. Wij geven u eerlijk advies, taxeren uw goederen, en geven u direct een lening, contant of per bank.

 

Verpanden/belenen

Heeft u snel contant geld nodig, maar geen manier om dat te bemachtigen?

Bij Diamant Centrum kunt u nu terecht voor het verpanden/belenen van uw goederen in ruil voor een snelle lening. Iedereen heeft iets van waarde in huis, en de experts van Diamant Centrum zijn gespecialiseerd in het taxeren van sieraden, diamanten en antiek. Dit is voor u veilige en snelle manier om een lening te krijgen.

Welke goederen nemen wij in bij Diamant Centrum?

  • Sieraden met diamant
  • Exclusieve juwelen
  • Antieke juwelen
  • Exclusieve merk horloges
  • Gouden sieraden
  • Gouden munten

Hoe werkt het verpanden bij Diamant Centrum?

U belt of mailt naar Diamant Centrum, en wij geven u een tijd waarbij u dezelfde dag of de volgende dag terecht kan. Eenmaal op kantoor, terwijl u geniet van een kopje koffie, zal een van onze experts uw te verpanden goederen taxeren. Onze gecertificeerde diamanten expert zal kijken naar het materiaal, het gewicht, winkelwaarde van de goederen etc. en zal door middel van een officiële taxatie de waarde van uw onderpand bepalen. Hij zal toelichten voor welk bedrag u kunt lenen.

U krijgt bij ons direct geld voor uw beleende goederen.

Wij spreken af wat de beleen termijn zal zijn, en bij Diamant Centrum worden aantrekkelijke voorwaarden geboden over de beleende items. Gedurende de termijn bent u welkom om uw onderpand op te halen.

Heeft u vragen over de items die u zou willen verpanden of wilt u een afspraak maken, bel ons op 020- 697 4418 of maak een afspraak!

Maak nu een afspraak!