Gratis taxaties & inkoop

Wilt u weten wat uw diamanten waard zijn?

1. Bel voor een afspraak (
U kunt vandaag nog terecht.)

2. Bezoek Diamant Centrum (
De expert taxeert uw diamanten en sieraden gratis.)

3. Verkoop uw diamanten (
Wij betalen direct per bank of contant!)

“Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor een hele goede prijs.
Aanrader!”

Neem nu contact op!
Neem nu contact op!

Sieraden verkopen

Sieraden laten taxeren en verkopen

Wilt u diamanten, juwelen of sieraden verkopen? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Het laatste wat u tenslotte wilt is een te lage prijs voor uw sieraden krijgen. In dit artikel leggen we u daarom alles uit over de taxatie van uw sieraden en hoe de diamant inkoop in zijn werk gaat.

Factoren die de waarde bepalen van uw sieraden

Als u een sieraad heeft gekregen of geërfd dan is het vaak lastig om de precieze waarde in te schatten. U bent daarom misschien geneigd akkoord te gaan met het bod van een inkoper, maar dit bod is niet altijd juist. Het is daarom belangrijk om altijd een gecertificeerde diamant expert in de arm te nemen, die u een eerlijke prijs voor uw juwelen zal bieden. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren waar u op kunt letten. Bij goud wordt de prijs onder andere vastgesteld door het gewicht en het aantal karaat. Op uw sieraad staat een merk, waaraan u het aantal karaat kunt aflezen. De waarde van diamanten wordt bepaald aan de hand van de kleur, karaat en zuiverheid en helderheid van de diamant.

Taxatie en inkoop van uw sieraden bij Diamant Centrum

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde taxateur of wilt u uw diamanten en juwelen verkopen? Diamant Centrum is een officiële diamant expert, waar u zeker weet dat u een betrouwbare en bovendien gratis taxatie krijgt van uw sieraden. Diamant Centrum is een veilige en discrete plek om uw sieraden te laten taxeren of verkopen en u bent verzekerd van een eerlijke prijs. Bovendien kunt u vaak nog op dezelfde dag terecht voor een taxatie door een van de experts. Mocht u na de taxatie uw diamanten of juwelen willen verkopen, dan is dat geen probleem bij Diamant Centrum. De diamant inkoop wordt geregeld door ervaren medewerkers, die meteen het bedrag contant of per bank zullen uitbetalen.

Sieraden verkopen bij Diamant Centrum

Bij Diamant Centrum bent u aan het goede adres voor een betrouwbare en discrete taxatie en inkoop van uw diamanten en juwelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of u kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw sieraden. Tel 020-697 44 18

Voor meer informatie over antieke juwelen, art deco sieraden of antieke diamanten zie antieke juwelen en sieraden

Maak nu een afspraak!