Gratis taxaties & inkoop

Wilt u weten wat uw diamanten waard zijn?

1. Bel voor een afspraak (
U kunt vandaag nog terecht.)

2. Bezoek Diamant Centrum (
De expert taxeert uw diamanten en sieraden gratis.)

3. Verkoop uw diamanten (
Wij betalen direct per bank of contant!)

“Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor een hele goede prijs.
Aanrader!”

Neem nu contact op!
Neem nu contact op!

Reviews

Vele klanten zijn u voorgegaan door bij Diamant Centrum hun diamanten en sieraden te verkopen of laten taxeren. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Daarom vragen wij onze klanten regelmatig hoe zij ons beoordelen op het gebied van prijzen, service en klantvriendelijkheid. Hieronder kunt u lezen hoe onze klanten over ons denken.

Plezierige ontvangst en deskundige taxatie van de meegebrachte diamanten ringen. Gevraagd om waardebepaling bij verkoop. Goede voorlichting over voors en tegens van het inbrengen bij veilingen. 15-06-2022
Rob Brouwer ⭐⭐⭐⭐⭐
Vriendelijke ontvangst en eerlijke taxatie, dank je Salomon. Het was leuk je te ontmoeten! 16-05-2022
Els van Barneveld ⭐⭐⭐⭐⭐
Super service..! (13-04-2022).
Na een telefoontje kon ik gelijk langs komen en werden mijn sieraden gratis getaxeerd.
Een erg fijn en persoonlijk gesprek tijdens de taxatie met aan sluitend duidelijkheid over de waarden van mijn aangeboden sieraden.
Een echte aanrader voor een goeie en snelle taxatie. Gr, Rob!
13-04-2022
Rob van Galen ⭐⭐⭐⭐⭐
Prima service. Frank nam de tijd om mij uit te leggen hoe het sierraad was opgebouwd en wat de oorsprong was. Ik was altijd benieuwd naar de waarde van het sierraad en nou weet ik eindelijk wat ik bezit. Zijn professionele aanpak geeft je een geruststellend gevoel. Zeker aan te raden! 03-10-2021
Danny Skwer ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn heel goed ontvangen. En wat belangrijk is dat taxatie op een eerlijke manier wordt gedaan. We zijn met een goed gevoel naar huis gegaan.. 23-09-2021
Lenie Smit ⭐⭐⭐⭐⭐
We werden vriendelijk ontvangen , er werd echt de tijd genomen om ons alles duidelijk te laten zien en uit te leggen. Daarnaast werd er interesse getoond in het achterliggende verhaal met bijbehorende empathie. Prettige ervaring en de afhandeling was snel , adequaat en deskundig. Duidelijk kennis van het vak. 10-08-2021
Amber van der Have ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben door deze diamantair zeer goed geholpen! 15-06-2021

Hanny Leupen ⭐⭐⭐⭐⭐

Een zeer vriendelijk ontvangst, een lekker kopje koffie en deskundig advies. 04-04-2019

Kitty Atsma-Ansems ⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn echt heel tevreden over diamant centrum. De medewerkers hebben verstand van zaken. Echte diamant experts. Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor hele goede prijs. Aanrader! 24-03-2019

Micha Blazer ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fijne ervaring, ik ben erg tevreden. Het voelde goed om mijn sieraden met diamanten bij deze diamant specialisten achter te laten. Ik kreeg direct geld mee, en de beoordeling en bedrag waren hoger dan ik heb gekregen bij anderen. Ze namen de tijd voor mij en gaven mij vakkundig advies. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan familie en vrienden! 14-02-2019

L. Harmon ⭐⭐⭐⭐⭐

Prima service! Men nam de tijd en ze hebben mij een zeer goed bedrag gegeven voor de briljant die ik in de verkoop wilde doen. Ik kan Diamantcentrum van harte aanbevelen. Ik vind ze erg klantgericht. Overigens erg fijn dat het makkelijk parkeren is bij Diamantcentrum. 09-01-2019

Misha Spraakmeester ⭐⭐⭐⭐⭐

Van de week langs geweest en onwijs goed geholpen!! De medewerkers waren erg vriendelijk en hebben mij een goeie prijs gegeven voor mijn diamanten en horloge ? Wat een fijne ervaring en ik mag altijd terug komen voor gratis advies! 22-12-2018

Anna Lips ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fijn ontvangst, heb veel meer gekregen dan verwacht! Vriendelijk behandeld en de eigenaar nam veel tijd voor mij. Aanrader! 02-12-2018

Vev Richard ⭐⭐⭐⭐⭐

Fijn om op een veilige plek terecht te komen. Mijn sieraden werden meteen officieel getaxeerd en ik heb, zonder gedoe, het geld mee gekregen. Ik kom hier zeker terug! 16-11-2018

Emma Kort ⭐⭐⭐⭐⭐

Toen ik bij het kantoor aankwam op de diamantbeurs in Amsterdam begreep ik meteen dat ik hier niet te maken met een standaard goud inkoper, maar met een erkend diamant bedrijf. Ik werd vriendelijk ontvangen en zag meteen dat de medewerkers verstand van zaken hadden. Nadat ze mijn juwelen en diamanten hadden getaxeerd boden ze mij meteen een prijs voor de diamanten en juwelen die een stuk hoger lag dan bij de andere inkopers. Had ik toch goed mijn huiswerk gedaan :) 14-10-2019

Karlijn Houthaven ⭐⭐⭐⭐⭐

“De medewerkers waren erg vriendelijk en ik kreeg een hele hoge prijs, omdat ze mijn armband en ring opnieuw gingen aanbieden in het buitenland.” 12-10-2018

Kim ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik kon gelijk langskomen en heb een veel hogere prijs gekregen voor mijn juwelen dan bij andere inkopers.” 03-10-2018

Ronald ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik had wat vragen over enkele geërfde sieraden. De site bezocht, opgebeld en ik kon gelijk langskomen voor een afspraak. Heb een taxatie ontvangen en weet nu goed wat mijn sieraden waard zijn. Topservice en heel erg klantgericht.” 14-08-2018

Hester ⭐⭐⭐⭐⭐

“Diamant Centrum heeft mij heel goed geholpen en uitstekend advies gegeven over mijn juwelen. Ik heb een hele goede prijs gekregen voor mijn oude juwelen. Ook heb ik nieuwe diamanten gekocht. Dank aan de hele organisatie!! Groeten, Omer” 21-07-2018

Tony ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik vind het vooral fijn dat ze respectvol omgaan met mijn sieraden. Ze begrijpen dat er een emotionele waarde aan zit, die niet zomaar in geld is uit te drukken.” 05-05-2018

Ingrid ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ze rekenen precies de prijs uit en leggen het allemaal duidelijk uit. Ook fijn dat ik veilig kon parkeren.” 23-04-2018

Richard ⭐⭐⭐⭐⭐

“Het was zeker de moeite waard om een rit naar Amsterdam te maken!” 12-01-2018

Michiel ⭐⭐⭐⭐⭐

“It was quite interesting to learn about my diamond ring and I feel comfortable to leave my ring with the company.” 11-12-2017

Emily ⭐⭐⭐⭐⭐

“Thank you for helping me get back home, I’m sure that we will see each other soon!” 04-09-2017

Nina ⭐⭐⭐⭐⭐