Naast het inkopen van goud en diamant, kopen wij bij Diamant Centrum ook graag uw merksieraden. Door de jarenlange ervaring in de sieraden branche, hebben wij veel ervaring met de in-en-verkoop van merksieraden.

We werken met Cartier, Chopard en Piaget om maar een paar namen te noemen. Zo hebben we al verscheidene iconische stukken in handen gehad, zoals de Love Bracelet van Cartier, de Les Chaines armband van Chopard en de Possession oorbellen van Piaget. Omdat wij ons goed bewust zijn van de waarde van deze stukken, geven wij uw eerlijk advies over de huidige waarde en bieden wij u de beste prijs.

Naast het inkopen, kunnen wij in bepaalde situaties ook bemiddelen bij de verkoop. Omdat wij een groot netwerk van vermogende klanten hebben, kunnen wij bij bepaalde merksieraden een specifieke klant in gedachte hebben die daarin geïnteresseerd zou kunnen zijn. In deze situaties werken wij als bemiddelaar om de verkoop in goede banen te leiden.

Ongeacht welke optie het best past bij u, wij kopen graag uw merksieraden in tegen een goede prijs. Weet u niet zeker of wij een bepaald merk inkopen, schroom niet om contact met ons op te nemen hierover. Wij helpen u bij Diamant Centrum graag verder.

Volg ons ook op social media!