Gratis taxaties & inkoop

Wilt u weten wat uw diamanten waard zijn?

1. Bel voor een afspraak

U kunt meestal dezelfde dag nog bij ons terecht.

2. Bezoek Diamant Centrum

Neem uw diamanten en juwelen mee voor een gratis taxatie.

3. Verkoop uw diamanten

Wij betalen contant of maken direct over per bank.

“Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor een hele goede prijs.
Aanrader!”

Neem nu contact op!
Neem nu contact op!

Laat uw juwelen en sieraden taxeren door een expert van Diamant Centrum

De eigenaar van Diamant Centrum komt uit een gerenommeerde juweliersfamilie en beschikt daarom over jarenlange kennis in de juwelen en sieraden branche. Diamant Centrum heeft hierdoor de kennis en expertise in huis om uw juwelen en sieraden op waarde te schatten. Wij zijn in staat om in een oog opslag de oorsprong en mogelijke antiek waarde van uw juwelen te bepalen. Zo weet u gelijk of uw antieke sieraden bezit die mogelijk heel veel waard zijn. Vaak krijgen mensen te horen dat hun oude sieraden geen waarde meer hebben. Diamant Centrum bekijkt altijd eerst de waarde van het complete sieraad en zal ook altijd de diamanten op de juiste waarde inschatten.

Verkoop uw kostbare sieraden via Diamant Centrum voor de beste prijs!

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van juweliers, antiquairs en verzamelaars. Uw oude sieraden en juwelen zijn altijd meer waard als er gelijk een particulier of klant voor gevonden wordt. Diamant Centrum helpt u graag met het verkopen van uw kostbare juwelen. Door uw oude juwelen en sieraden via ons uitgebreide netwerk wereldwijd aan te bieden aan vermogende particulieren. Vaak gebeurd het dat oud Hollandse juwelen erg veel interesse opwekken uit opkomende landen zoals China en Rusland, daarnaast is er altijd veel interesse uit Amerika. Via ons unieke platform en door onze vele contacten buiten Nederland zijn wij in staat om deze mensen te bereiken. Zo kunnen wij uw juwelen en sieraden laten zien aan vermogende klanten uit de hele wereld.

Neem daarom snel contact op met Diamant Centrum om de mogelijkheden te bespreken en laat ons het werk voor u doen!

Art Deco Sieraden

In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in het beoordelen en werken met Art Deco Sieraden. Art Deco sieraden zijn afkomstig uit de jaren ´20 en ´30. Deze juwelen kenmerken zich door hun elegantie en zeer exclusieve uitstraling. Alleen de echte kenner zal Art Deco juwelen herkennen en onmiddellijk op waarde kunnen schatten. Dit zal altijd leiden tot een waarde ver boven de goud en diamant prijs van de sieraden. Diamant Centrum is altijd op zoek naar dit soort exclusieve juwelen. Wij zijn daarom altijd in staat om exceptioneel hoge prijzen te bieden voor deze oude juwelen. In het bijzonder zijn wij op zoek naar gouden of platina Art Deco sieraden met diamant. Ook zijn wij uitermate geïnteresseerd in Art Deco sieraden met bijzondere edelstenen, zoals Robijn, Saffier en Smaragden.

maak nu een afpsraak!