Gratis taxaties & inkoop

Wilt u weten wat uw diamanten waard zijn?

1. Bel voor een afspraak (
U kunt vandaag nog terecht.)

2. Bezoek Diamant Centrum (
De expert taxeert uw diamanten en sieraden gratis.)

3. Verkoop uw diamanten (
Wij betalen direct per bank of contant!)

“Wat fijn dat dit mogelijk is in een tijd als deze. Diamant Centrum nam voor mij alles uit handen en het geld stond per direct op mijn rekening.”

Neem nu contact op!
Neem nu contact op!
Bel ons gelijk op! 020 – 697 4418
Whatsapp ook mogelijk! 06-21357062
Diamanten verkopen
sieraden verkopen
oud goud verkopen
Horloge verkopen

GRATIS, VOLLEDIG VERZEKERDE SERVICE

Diamant Centrum biedt gratis verzending en verzekering wanneer u uw diamanten, juwelen of luxe horloges aan ons verkoopt. We hebben Mikropakket geselecteerd als de meest veilige verzender. We vragen u om uw items door Mikropakket te bezorgen zodat we een volledige taxatie kunnen voltooien – ingevuld door ons team van experts. Mikropakket levert al jarenlang als koerier voor hoogwaardige goederen en items. Zo kunt u denken banken, financiële instellingen, overheden, diamantslijpers, sieradenfabrikanten en retailers. Als u twijfelt over de verzekering van uw artikel, neem dan contact op met onze klantenservice (020 – 697 44 18).

We openen al uw items op camera wanneer ze op kantoor aankomen en kunnen videobewijs gebruiken om de verwerking van eventuele verzekeringsclaims te vergemakkelijken. Alle items kunnen door Mikropakket worden opgehaald, verzonden en verzekerd voor maximaal €35.000 per pakket onder onze huidige verzekering.

Duurdere artikelen kunnen eenvoudig worden verzonden met gepantserde levering van Mikropakket, en dit kan voor u worden geregeld door Diamant Centrum.

WANNEER BEGINT MIJN DEKKING?

U bent per direct verzekerd vanaf het moment dat het pakketje bij u wordt afgehaald door de bezorger tot aan de afwikkeling van het item.

ALS IK WIL DAT MIJN ITEMS TERUG WORDEN VERSTUURD, ZIJN ZE DAN VERZEKERD?

Als we om welke reden dan ook uw artikelen moeten retourneren, wordt dit ook gedekt door onze verzekering.

VOOR HOEVEEL ZIJN ITEMS VERZEKERD?

We zullen een verzekeringswaarde overeenkomen voor uw artikelen om de volledige waarde te dekken. We verzekeren alle items afzonderlijk, zodat u nooit in een situatie terechtkomt waarin u geld verliest door met Diamant Centrum om te gaan. Praat met één van onze experts om de exacte verzekeringswaarde te verkrijgen.

DIAMANTEN EN HORLOGES ZIJN WAARDEVOL. ZULLEN ZE WORDEN GESTOLEN?

Het is uiterst onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn met diefstal van uw items. Het verzekerde bedrag verschijnt niet op de voorkant van het label. Gelieve de waarde of inhoud van het pakket NIET aan de bezorger van Mikropakket of iemand anders mee te delen. Dit is een normale voorzorgsmaatregel en draagt bij aan de veiligheid van uw items. Ook zullen uw goederen verzonden worden naar “DC”.

KAN IK MIJN VERZENDING VOLGEN?

U kunt uw trackingnummer gebruiken om de voortgang van uw pakket te achterhalen. Voer hier uw trackingcodenummer in op de officiële website van Mikropakket om de status van uw zending te zien.

HEEFT U MEER VRAGEN?

Als u vragen of opmerkingen heeft en contact met ons wilt opnemen, kunt u dat doen. Onze kantooruren zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt ons altijd bereiken tijdens kantooruren op 020 – 697 44 18 of een e-mail sturen naar info@diamantcentrum.nl.

Een zeer vriendelijk ontvangst, een lekker kopje koffie en deskundig advies.

04-04-2019

Kitty Atsma-Ansems ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn echt heel tevreden over diamant centrum. De medewerkers hebben verstand van zaken. Echte diamant experts. Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor hele goede prijs. Aanrader!

24-03-2019

Micha Blazer ⭐⭐⭐⭐⭐
Prima service! Men nam de tijd en ze hebben mij een zeer goed bedrag gegeven voor de briljant die ik in de verkoop wilde doen. Ik kan Diamantcentrum van harte aanbevelen. Ik vind ze erg klantgericht. Overigens erg fijn dat het makkelijk parkeren is bij Diamantcentrum.

09-01-2019

Misha Spraakmeester⭐⭐⭐⭐⭐