Gratis taxaties & inkoop

Wilt u weten wat uw diamanten waard zijn?

1. Bel voor een afspraak (
U kunt vandaag nog terecht.)

2. Bezoek Diamant Centrum (
De expert taxeert uw diamanten en sieraden gratis.)

3. Verkoop uw diamanten (
Wij betalen direct per bank of contant!)

“Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor een hele goede prijs.
Aanrader!”

Neem nu contact op!
Neem nu contact op!

Goud inkopen

Goud heeft al duizenden jaren een magische aantrekkingskracht op mensen. Het is een zeldzaam edelmetaal dat ook wel ‘de koning der metalen’ genoemd wordt. Goud kan op allerlei manieren gebruikt worden. In het verleden was het heel gebruikelijk om goud te verwerken in munten. Dit gebeurt nu nog wel, maar deze munten zullen niet in het betaalverkeer terechtkomen en zijn enkel bedoeld voor de verzameling. Voornamelijk wordt goud gebruikt en verwerkt in sieraden en juwelen. Heeft u thuis nog goud, al dan niet verwerkt in sieraden en u wilt het ter gelde maken? Komt u dan eens langs bij de Diamant Centrum. Goud inkopen is ook een belangrijke activiteit wat wij als Diamantcentrum dagelijks uitvoeren. Uw goud wordt gratis getaxeerd en voor aankoop goud wordt de actuele goudprijs betaald.

Aankoop goud door Diamant Centrum

Diamant centrum bestaat al meer dan 25 jaar en heeft zich gespecialiseerd in aankoop en verkoop van diamanten en andere edelstenen, sieraden, horloges en goud. Diamant Centrum is lid van de Diamantbeurs. Hierdoor bent u gegarandeerd dat u met een betrouwbare aankooppartner van doen heeft met verstand van zaken.

Of u in de loop der jaren goudbaren heeft aangekocht, een collectie gouden munten heeft opgebouwd of u heeft een erfenis ontvangen met gouden sieraden, wij kunnen uw goud gratis en op vakkundige wijze taxeren. Als u besluit om uw goud te verkopen dan zullen de actuele goudprijs voor betalen, zodat u ook daadwerkelijk ontvangt wat het goud momenteel waard is.

Klantvriendelijkheid, snelheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Belt u dus voor het taxeren of verkopen van uw gouden baren, munten of gouden sieraden met ons om snel een afspraak te maken. Wij zullen u dan snel en discreet ontvangen voor uw gratis taxatie.

Hoe wordt de actuele goudprijs bepaald?

De goudprijs is een heel belangrijke graadmeter voor menig economie. De prijzen van goud fluctueren niet enorm, maar de stijging en daling van de goudprijs gebeurt geleidelijk, naarmate de staat van de wereldeconomie. Er zijn enkele factoren waarvan de goudprijs afhankelijk is:

Vraag en aanbod

De vraag en aanbod is een belangrijke factor en dat komt vooral omdat het aanbod niet zo groot is. Het delven van goud uit goudmijnen is een zeer arbeidsintensieve klus, zodat het aanbod niet even snel omhoog gebracht kan worden. De vraag naar goud is er des te meer. Juwelen van goud blijven populair en bij onrust op de financiƫle markten grijpt iedereen terug naar goud. Ook wordt er tegenwoordig veel meer in goud belegd.

Inflatie

Inflatie is het duurder worden van de prijzen voor allerlei producten en diensten. Wanneer er veel inflatie is, zal ook de goudprijs stijgen. Bij deflatie zal de goudprijs weer dalen.

Dollar

De waarde van goud wordt uitgedrukt in Amerikaanse dollars. Wanneer de waarde van de dollar zakt, zal de goudprijs juist hoger worden en zo ook andersom.

Marktrente

De huidige rente op bijvoorbeeld spaarrekening is dusdanig laag, dat sparen niets meer oplevert. Veel mensen vluchten dan in goud, wat de goudprijs doet stijgen. Mede daarom is de goudprijs al enige tijd op recordhoogte.

Wilt u de beste prijs voor uw goud? Betrouwbaar zaken doen en goede service van een vakkundig expert en taxateur? Bel dan gelijk voor een afspraak en kom langs op ons kantoor op de Diamantbeurs van Amsterdam. U kunt gratis parkeren op ons afgesloten terrein en uw veiligheid en privacy staat voorop.

Goud inkopen doet u bij de Diamantcentrum in Amsterdam

Voor vragen over goud inkopen neem gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer: 020 – 697 44 18

Maak nu een afspraak!