Wat koopt Diamant Centrum in?

Diamant Centrum koopt al uw natuurlijke diamanten, briljanten, oude juwelen, tweedehands sieraden en oud goud. Aangezien wij rechtstreeks op de beurs kunnen handelen is Diamant Centrum in staat om u de hoogste prijzen voor uw diamanten en sieraden te bieden. Ook voor juwelen betalen wij u steeds de hoogst mogelijke goudprijs of diamant marktprijs in contanten of direct per bank uit. Wij beoordelen en kopen diamanten met of zonder certificaat. Als u geen certificaat heeft kunt u bij ons gratis en geheel vrijblijvend uw diamanten en juwelen langs brengen voor een mondelinge taxatie. Een officieel beurslid van de Diamantbeurs legt u stap voor stap uit wat de kwaliteit van uw diamant is, aan de hand van voorbeelden en onder het genot van een heerlijke kop koffie. Om u de best mogelijke service te bieden, reserveren wij een gratis parkeerplek op ons afgesloten parkeerterrein voor u. Als u besluit om uw diamanten en sieraden te verkopen dan gebeurt dit zeer discreet en veilig in ons handelskantoor.

Toch is er in de huidige markt enorm veel aanbod aan sieraden, edelstenen en diamant en in sommige gevallen kunnen wij aanvragen niet in behandeling nemen. Een aantal van deze voorbeelden kunt u hier onderaan terug vinden. Behoort uw sieraad, diamant of edelsteen in één van de onderstaande gevallen? Dan vragen wij u om het contactformulier in te vullen. Één van onze expert zal contact met u opnemen zodra uw aanvraag door de expert in behandeling genomen kan worden.

Voor welke juwelen, diamanten en edelstenen geeft Diamant Centrum geen gratis taxatie af?

Goederen die zijn afgenomen bij Catawiki.

Goederen met AIG certificaat

Contact us for an appointment!

Contact info

Diamant Centrum can be reached by telephone, fax or e-mail. Outside office hours, you will be transferred to an employee of Diamant Centrum.

  • Diamond Center Amsterdam
    Prof. WH Keesomlaan 12
    3e Verdieping
    1183DJ in Amstelveen

  • +31 (0)20 – 697 4418

  • +31 (0)6 – 42 89 79 00

  • info@diamantcentrum.nl