Gratis taxaties & inkoop

Wilt u weten wat uw diamanten waard zijn?

1. Bel voor een afspraak (
U kunt vandaag nog terecht.)

2. Bezoek Diamant Centrum (
De expert taxeert uw diamanten en sieraden gratis.)

3. Verkoop uw diamanten (
Wij betalen direct per bank of contant!)

“Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor een hele goede prijs.
Aanrader!”

Neem nu contact op!
Neem nu contact op!

Diamant inkoop

Bent u op zoek naar een officieel diamant expert, die gespecialiseerd is in taxatie diamanten juwelen? Misschien heeft u juwelen uit erfenis die u wilt laten taxeren of heeft u sieraden die u nauwelijks draagt in uw juwelenkistje liggen. Diamant centrum, expert in diamant inkoop, heeft in tegenstelling tot de meeste inkopers, het recht om direct op de diamantbeurzen te handelen en kan daarom de hoogste prijs voor diamanten en sieraden geven. Bovendien is Diamant Centrum het beste adres voor diamant inkoop, aangezien onze gecertificeerde diamant experts vanuit jarenlange ervaring uw diamanten en sieraden professioneel en geheel gratis beoordelen en taxeren.

Waarde diamant inkoop

Bij diamant inkoop wordt vaak gebruik gemaakt van een certificaat, dat bij de aankoop van juwelen is verstrekt. Zonder een dergelijk certificaat is een ervaren diamant expert vereist om de sieraden op de juiste waarde te kunnen schatten.ls u zonder kennersblik naar de diamanten armband, halsketting of oorbellen kijkt, is het erg lastig om de juiste inschatting te kunnen maken van de prijs. Via onderhandse verkoop, goud inkopers- en wisselkantoren loopt u dan ook het risico om uw kostbaarheden te verkopen voor minder dan zij waard zijn. Controleer altijd of inkopers ook lid zijn van de diamantbeurs en de nodige papieren hebben om te mogen handelen op de beurs. Onze ervaren medewerkers voeren al jaren diamant taxatie uit en weten dan ook waar zij het over hebben. Voor diamanten inkoop bent u dan ook bij ons bij het goede adres. Als de stukken op de juiste waarde zijn gecategoriseerd, kunt u besluiten of u het de moeite waard vindt om te verkopen. Ook daarmee zijn wij u uiteraard graag van dienst en garanderen wij u de beste prijs voor de juwelen uit erfenis of andere kleinoden, waar u afscheid van wilt nemen.

Veilig en discreet de waarde van uw diamanten bepalen

Bij taxatie van diamanten juwelen zal onze expert volgens een vast patroon de waardebepaling uitvoeren. De diamant taxatie zal in alle gevallen plaatsvinden in een veilige en besloten omgeving op de enige locatie in Nederland waar de diamantbeurs is gevestigd. U kunt er op rekenen, dat onze medewerkers u discreet en correct behandelen. Reeds velen tevreden klanten gingen u voor. Graag helpen wij ook u verder en zorgen wij dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende professionele taxatie en laat uw waardevolle goederen professioneel taxeren. Ook kunnen wij uw diamant inkoop verder voor u regelen.

Heeft u geen haast en wilt u uw kostbaarheden liever laten veilen?

Onze diamantairs kunnen u adviseren en begeleiden bij het veilen van uw diamanten, briljanten en sieraden. Vanuit onze ervaring weten wij in welke landen uw goederen het meeste geld zullen opbrengen; wij staan voor u klaar om dit proces te begeleiden en samen tot het maximale resultaat te komen.

Maak nu een afspraak!