Gratis taxaties & inkoop

Wilt u weten wat uw diamanten waard zijn?

1. Bel voor een afspraak (
U kunt vandaag nog terecht.)

2. Bezoek Diamant Centrum (
De expert taxeert uw diamanten en sieraden gratis.)

3. Verkoop uw diamanten (
Wij betalen direct per bank of contant!)

“Na een deskundige taxatie heb ik de sieraden met diamanten verkocht voor een hele goede prijs.
Aanrader!”

Neem nu contact op!
Neem nu contact op!

Diamant Centrum is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf.

Het houdt zich sinds de oprichting in 1992 bezig met alles wat te maken heeft met diamant. De directeur-eigenaar komt uit een gerenommeerde juweliersfamilie en beschikt over een jarenlange kennis en ervaring in de branche. Als extra service kunt u bij Diamant Centrum terecht voor juwelen en overige edelstenen. Tevens adviseren wij op het gebied van beleggingen en verzorgen taxaties.

Diamant Centrum is lid van de Diamant Beurs.

Op 17 september 1890 werd de “Vereniging Beurs voor den Diamanthandel” officieel opgericht. Hiermee gingen de deuren van de allereerste Diamantbeurs ter wereld open en was tevens de basis gelegd voor het internationale netwerk van beurzen, verenigd in de “Wereld Federatie der Diamantbeurzen”. Het lidmaatschap staat er van oudsher voor garant, dat u met een betrouwbare zakenpartner te maken heeft.

De Diamantbeurs kent als organisatie én als locatie een rijke geschiedenis.

Op 18 september 1911 nam de Diamantbeurs officieel zijn intrek in een speciaal voor de beurs ontworpen gebouw gevestigd aan het Weesperplein te Amsterdam. De ontwikkelingen in de loop der tijd, leidde er toe dat de discussie over de locatie van de Diamantbeurs opnieuw oplaaide. Verschillende mogelijkheden werden bekeken: renovatie, verkoop, afbraak en een nieuw gebouw op dezelfde plaats, of verhuizing naar een modern kantoorgebouw. Voor deze laatste optie werd gekozen. Van 1989 tot 2017 was de Diamantbeurs gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. In 2018 vond een nieuwe verhuizing plaats, waarbij Diamant Centrum een nieuw en modern kantoor heeft ingericht op de derde verdieping van de Prof. W.H. Keesomlaan 12, te Amstelveen. Onze kennis en ervaring dragen wij graag persoonlijk over op onze klanten, waarbij klantvriendelijkheid, snelheid en service centraal staan. Het nieuwe kantoor faciliteert meer ruimte voor persoonlijke aandacht, discretie en professionaliteit. Ook hebben wij volop parkeergelegenheid, veilig voor de deur.