Verkoop uw antieke sieraden of diamanten bij Diamant Centrum

De meeste mensen hebben sieraden van waarde in huis terwijl ze dat niet eens doorhebben. Het kan zijn dat ook u antieke sieraden hebt die niet gedragen worden zoals erfstukken die in de la blijven liggen, of gebroken sieraden die u steeds niet laat repareren. Zonde! Al deze stukken zijn geld waard.

Erfstukken die u overweegt te verkopen, maar waarvan u toch graag wilt weten wat ze precies aan waarde hebben, kunt u meenemen naar de experts van Diamant Centrum. Ook uw antieke sieraden zijn meer waard dan u denkt. Onze experts bij Diamant Centrum helpen u graag met een eerlijk advies over de waarde van uw objecten. Hierbij wordt gekeken naar de materialen (goud, platinum, zilver etc.) en naar diamanten en edelstenen. Het verschil tussen Diamant Centrum en gouwdisselkantoren is dat de experts van Diamant Centrum getraind zijn in het evalueren van diamanten en de waarde van de diamanten ook zeker meenemen in de taxatie.

U kunt ons bellen voor een vrijblijvende taxatie van uw antieke sieraden en erfstukken. Wij staan u graag te woord, met een kopje koffie en eerlijk advies. Wilt u uw sieraden verkopen dan helpen de diamanten en sieraden experts van Diamant Centrum u bij dit proces. Eerlijk advies en de beste prijs: daar streven we naar bij Diamant Centrum. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!